Suomalainen valmentaja on

Suomalainen valmentaja on taidoton. Suomalainen valmentaja on ymmärtämätön mitä tulee missäkin vaiheessa harjoitella. Suomalainen valmentaja on tietämätön pelin syvällisistä hienouksista. Suomalainen valmentaja on pelilukutaidoton eikä hänellä ole kykyä tuoda sieltä johdettuja harjoitteita harjoituksiin. Suomalainen valmentaja on taktisesti pätemätön ja vielä heikompi tuodessaan näitä osia joukkueelleen. Suomalainen valmentaja on peliälyllisesti heikompi kuin ulkomaalaiset kumppaninsa. Suomalainen valmentaja on kasvatustieteellisesti oppimaton yliopistotason koulutuksen puuttuessa. Suomalainen valmentaja on kyvytön unohtaessaan huomioida vanhempia ja heidän toiveitaan. Suomalainen valmentaja on liian tuloskeskeinen halutessaan voittaa otteluita pelaajien kanssa. Suomalainen valmentaja on liiaksi kehityskeskeinen, koska joukkue häviää hänen pitkäjänteisten tavoitteiden vuoksi.

Suomalainen valmentaja on se, joka ei saa tehtävästään palkkaa. Hän on se joka saa kaiken kuran niskaansa.  Päivästä toiseen hän silti menee kentälle tekemään parhaansa. Sellainen suomalainen valmentaja on.

3 kommenttia artikkeliin ”Suomalainen valmentaja on

  1. Paluuviite: Suomalainen valmentaja on… vai onko? | akuntehdas

  2. Terve Hessu, Kirjoitus perustuu siihen mitä parin viikon aikana lueskelin erilaisilta sivustoilta. Tuollainen kuva siitä tuli. Montakaan kehua ei valmentajat saaneet, ikävä kyllä

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s